Točilne naprave

Za popolno izvedbo tvojega dogodka ti nudimo različne točilne naprave, od manjših prenosnih točilk na eno pipo, pa vse do večjih točilnih miz, na kakršne lahko točiš kar 4 pijače hkrati. V ponudbi imamo tudi kombi Tankr na šest pip in točilno napravo QuickTap namenjeno za velike festivale in možične pireditve.

Enojne prenosne točilne naprave
Enojna točilka

Najmanjše prenosne točilke iz našega arsenala so najprimernejše za manjše dogodke, kot so pikniki ali rojstnodnevne zabave. Za svoje delovanje ne potrebujejo nič drugega kot električni priključek in sod pijače.

Dvojne točilne naprave
Dvojna točilka

Za večje družbe imamo na voljo različne, suhe in vodne točilne naprave, na katere lahko priklopite dve pijači hkrati. Te so primerne za večje piknike, dogodke, sejme, festivale, ipd.

Trojne točilne naprave
Trojna točilka

Za posebne želje in stranke imamo na voljo še zmogljivejše točilke, ki omogočajo priklop do treh pijač hkrati, ob čimer pa bodo le-te ostale ledeno hladne tudi, ko bo žeja huda.

Natoci.si party miza 4 pipe
Točilna miza - 4 pipe

Najnovejša in najkompaktnejša točilna miza ponuja priklop 4 pijač hkrati, poleg tega pa ima tudi splakovalnik kozarcev in dodatno osvetlitev.

Tankr 6 pip
Tankr 6 pip

Gre za povsem slovenski IMV craft kombi. Na njem lahko točite do šest različnih vrst piv. Še posebej so mu všeč naša, slovenska butična piva.

Quick Tap 2 pipi
Quick Tap 2 pipi

Quick Tap je naprava za točenje piva, ki napolni velik kozarec v samo petih sekundah. Primerna je za velike festivale in množične prireditve.